Als je gaat scheiden komt er veel op je af. Behalve dat een scheiding emotioneel vaak zwaar valt is ook de scheidingsprocedure ingrijpend. Veel informatie over scheiden vind je al op onze website.

Waar krijg je allemaal mee te maken bij je scheiding? Hoe pak je het aan? Je leven staat vaak letterlijk op zijn kop. Het is heel logisch als je niet weet waar te beginnen.

Naast de praktische problemen is een scheiding een ingrijpende gebeurtenis welke gepaard gaat met emoties. Vaak ook zijn er kinderen bij betrokken. Dit vergt extra aandacht en zorgvuldigheid bioj je scheiding. Daarnaast moet ook nog eens een gemeenschappelijk verzoek tot echtscheiding worden gedaan door een advocaat richting de Rechtbank. Al met al is het afwikkelen van een scheiding een ingewikkeld proces waarmee met vele factoren rekening moet worden gehouden.

Scheidingsmediator Groningen heeft zich volledig toegelegd op het begeleiden van mensen bij hun scheiding. We hebben een unieke combinatie van mediator en advocatuur zodat we jullie scheiding volledig kunnen afwikkelen. Tevens zijn we geaccrediteerde familie mediators gespecialiseerd op het gebied van echtscheidingen.
Samen kijken we naar jullie persoonlijke situatie en wensen. Wij begeleiden jullie op een volledig neutrale en belangeloze wijze bij het proces. We verzorgen de gehele afwikkeling van jullie scheiding, waarbij we jullie zoveel mogelijk ontzorgen.

Bij mediation wordt er aandacht besteed aan de belangen van beiden en worden er onderling vaak betere afspraken gemaakt die passen bij jullie persoonlijke situatie.

Wil je nadere informatie of vrijblijvend kennismaken?
Bel ons gerust dan helpen wij je.

Mark Grissen
mark_grissen_scheidingsmediator_drenthe

M: 06 – 271 666 54
@ stuur mij een email

Persoonlijke kennismaking

Kennismakingsgesprek is vrijblijvend en gratis.

  Ik wil graag gebeld worden

  JaNee

  Wanneer u gebeld wilt worden
  welk tijdstip en dag heeft de voorkeur?

  Gewenst tijdstip

  Gewenste dag

  (* = altijd invullen)

  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.