Scheidingsmediator Groningen helpt bij scheiden

Mediation bij scheiden levert veel voordelen op zoals veelvuldig besproken op onze site. Maar waarom kies je voor Scheidingsmediator Groningen? Met mediation van Scheidingsmediator Groningen verloopt jouw scheiding sneller, soepeler, beter en voordeliger.

Mark Grissen; jouw scheidingsmediator

Mark Grissen Scheidingsmediator DrentheMark Grissen is de oprichter van Scheidingsmediator Groningen. Hij heeft een jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in het begeleiden van (echt)scheidingen. Scheidingsmediator Groningen heeft een unieke aanpak, zoals de mogelijkheid tot een helder (vast)tarief, een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek en een combinatie van mediation en advocatuur. Alles afgestemd op je wensen. “Mijn rol als mediator is dat ik een onpartijdige, transparante gespreksbegeleider ben, waarin de belangen van de toekomstige ex-partners centraal staan.”, zoals Mark eens in een interview verduidelijkte.
Scheidingsmediator Groningen is inmiddels een ervaren praktijk, Mark heeft al vele echtscheidingen mogen begeleiden. Deze ervaring, samen met zijn opleiding tot Registermediator (specialisatie Family Mediation) bij het MfN (voorheen NMI), maakt dat hij je verder kan helpen.

Persoonlijke kennismaking?
Neem gerust contact met mij op.

Persoonlijke kennismaking

Kennismakingsgesprek is vrijblijvend en gratis.

  Ik wil graag gebeld worden

  JaNee

  Wanneer u gebeld wilt worden
  welk tijdstip en dag heeft de voorkeur?

  Gewenst tijdstip

  Gewenste dag

  (* = altijd invullen)

  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.